Om Arnesen IP

Arnesen IP (AIP) er et højt specialiseret, mindre advokatfirma med særlig fokus på beskyttelse af varemærker og designs samt håndhævelse af de opnåede varemærke- og designrettigheder.

Vores specialer dækker bl.a.:

  • Forundersøgelser og tilgængelighedsanalyser vedr. nye varemærker og kendetegn
  • Registrering af varemærke- og designrettigheder
  • Administration af varemærke- og designporteføljer, herunder fornyelser og indehaverændringer
  • Overvågning af varemærker
  • Strategisk rådgivning om immaterialret, især vedrørende varemærker og designs
  • Håndhævelse af varemærke- og designrettigheder
  • Domæneklager

Vi arbejder effektivt og målrettet for at sikre vores kunders immaterielle rettigheder (IPR – Intellectual Property Rights) gennem højt specialiseret rådgivning til både danske og udenlandske virksomheder, især inden for etablering, vedligeholdelse og håndhævelse af varemærke- og designrettigheder i ind- og udland.

I tæt samarbejde med vores kunder sikrer vi vores kunders rettigheder, og vi gør meget ud af at sætte os ind i de udfordringer, som vores kunder har, så vi sammen kan løse dem bedst muligt. Det er derfor også vigtigt, at forventningerne afstemmes, og at der er gennemsigtighed omkring alle vores ydelser. Vi tilvejebringer et klart og forståeligt grundlag, så vores kunder kan træffe de rigtige beslutninger. Det betyder også, at vi tilpasser vores ydelser til den enkelte kundes situation og behov, fordi ingen kunder er ens. Resultatet er en høj grad af tilgængelighed, høj kvalitet og kort responstid.

Vores mål er hurtig, proaktiv, let forståelig og resultatorienteret rådgivning, så vores kunder opnår det bedste resultat.

Når vi arbejder med vores kunders rettigheder i udlandet, trækker vi på vores globale netværk af dygtige, erfarne og meget pålidelige forbindelser.